Ne propunem ca prin calitatea serviciilor prestate, Gentrom sa devina un brand, o garantie a calitatii, a orientarii catre client.

Pentru noi, satisfactia clientului este primordiala, prin asigurarea unui raport calitate-pret ridicat, a flexibilitatii angajatilor nostri in relatia cu clientii, a aparaturii de ultima generatie, a unui mediu confortabil de asteptare pe durata efectuarii operatiilor, a respectului deplin pentru clientii nostri, a imbunatatirii perpetue a mediului de lucru si a serviciilor prestate.

Aparatura moderna permite testarea cat mai precisa si rapida a autovehiculului, fie pentru efectuarea inspectiei tehnice, fie a expertizelor tehnice.

Societatea dispune de locuri de parcare, atat la intrarea pe linia ITP, cat si la iesirea din aceasta, de loc de asteptare pentru clienti si loc pentru fumat.

Suntem convinsi ca vazand calitatea serviciilor pe care le oferim, clientii nostrii vor reveni de fiecare data cand vor avea nevoie si ne vor recomanda ca fiind de incredere si cu un real respect pentru cei ce ne sunt clienti si parteneri.

acasa ITP galerie foto contact